Список порівняння 0 Список бажань 0
Меню
Відправка замовлень по передоплаті 100 грн або вся сума. Детальніше
+380684833055 +380930545606 +380661071620 Замовити дзвінок

Відгуки про магазин

Написати відгук
24.04.2024

Швидко, безпечно і з прогнозованим результатом. Дякую!

18.04.2024

Сервіс - супер! Мені сподобалося все і товар (ціна і якість) і обслуговування- швидко, зручно, спілкування приємне - дякую!

Healthy Smile
18.04.2024

Дякуємо Вам за відгук!

13.04.2024

Все оперативно та дуже швидко! Товар відповідає опису, я задоволений)! Дякую!

12.04.2024

Доброго дня. Брала засоби щоб стимулювати дитину ретельніше вищищати зубки. Йому сподобалось, але в перший день ванна була і зелена і синя). Дзеркальце приємно здивувало, боялась що буде гіршої якості.
Дякую за швидку відправку.😊

09.04.2024

Дякую за швидку відправку. Заказала щітки якість супер. Дуже сподобалося

08.04.2024

Супер швидка відправка і доставка! Ціни гарні, товар як в описі. Замовляю вдруге і точно не в останнє.

08.04.2024

Замовляла віск для брекетів. Дуже швидко оформили і доставили. Дякую.

05.04.2024

Швидко отримала замовлення. Сподобалось, що працівник потурбувався запитати на які щітки можна замінити ті яких не було в наявності 😊
Замовляю вже вдруге, і все влаштовує

04.04.2024

Чудовий сайт)
Заказом задоволена

04.04.2024

Отримав замовлення швидко та без питань.

03.04.2024

Гарний сервіс, оперативна доставка. Дякую ☺️

30.03.2024

Все дуже добре та швидко.

28.03.2024

Все добре.не багатослівно.але результат головніше.👍

27.03.2024

Все швидко

27.03.2024

Замовляла вперше, замовлення швидко оформлено та відправлено! Рекомендую!

27.03.2024

Все швидко прибуло

26.03.2024

Замовляла вперше. Швидко прийняли замовлення та швидко відправили. Якісне обслуговування.
Рекомендую! Щиро дякую!

25.03.2024

Дуже дякую ! Швидка доставка ! Гарний продавець , рекомендую !

23.03.2024

Замовляла вперше. Замовлення було швидко оформлено і надіслано. Всі товари гарної якості і були в наявності . Дякую за якісне обслуговування. Обов'язково буду звертатись за покупками в подальшому.

22.03.2024

Замовляв насадки для електричної зубної щітки, відправили швидко, товаром задоволений.

22.03.2024

Зробив заказ.
Все що замовив і получив кваліфіковану рекомендацію прийшло оперативно і гарно упаковано.
Рекомендую продавця.

21.03.2024

Замовляла вперше, продукція дуже сподобалася. А особливо стоматологічне дзеркальце з підсвіткою для дитини. Все оперативно! Дякую

18.03.2024

Замовляю не перший раз насадки для щітки, все на найвищому рівні, всім рекомендую. Дякую, успішних продажів)

15.03.2024

Вдячна за роботу!

15.03.2024

Замовляв насадки для електричної зубної щітки, відправили швидко, товаром задоволений. Єдине,що не сподобалось - спілкування по імейлу та мова сайту були російськими.

Healthy Smile
15.03.2024

Мову можна обрати.